Spitskool in tajine
Ingrediënten (voor 4 personen)
1 spitskool
75 gram room
zout, peper, nootmuskaat
1 eetlepel bindmiddel
Bereiding
Room in de tajine verwarmen.
Buitenste bladeren van de spitskool verwijderen.
De groente wassen, in de lengte in vier snijden.
Harde kern eruit snijden en de bladeren in zeer fijne reepjes snijden.
Bij de room in de tajine doen, zout, peper en nootmuskaat toevoegen en alles goed mengen.
Onder deksel 15 minuten laten smoren.
Indien nodig bindmiddel toevoegen en nog een minuutje laten sudderen.
Op smaak brengen.
Ingrediënten (voor 4 personen)
1 spitskool
75 gram room
zout, peper, nootmuskaat
1 eetlepel bindmiddel
Bereiding
Room in de tajine verwarmen.
Buitenste bladeren van de spitskool verwijderen.
De groente wassen, in de lengte in vier snijden.
Harde kern eruit snijden en de bladeren in zeer fijne reepjes snijden.
Bij de room in de tajine doen, zout, peper en nootmuskaat toevoegen en alles goed mengen.
Onder deksel 15 minuten laten smoren.
Indien nodig bindmiddel toevoegen en nog een minuutje laten sudderen.
Op smaak brengen.
Reacties