Spaghetti carbonara met kerstomaatjes en aubergine

 

Spaghetti carbonara met aubergine

Ingrediënten:

Spaghetti, olijfolie, zout en peper, ui, knoflook, aubergine, licht gerookte spekblokjes, ei (reken 1 ei per persoon, voor een groter aantal gebruik je voor de helft heel ei en de andere helft eidooier), room, Parmezan, basilicum en enkele kerstomaatjes.

Bereiding:

Spaghetti koken en met een flinke scheut olijfolie losmaken.
Aubergine in blokjes snijden, ui en knoflook versnipperen. ei losroeren met room, zout en peper.
Aubergine bakken in olie.
Spekblokjes bakken, ui en knoflook toevoegen.
Spaghetti, spek, aubergine op een laag vuur goed door elkaar mengen, eimengsel toevoegen  en pan omschudden of doorroeren tot alles gebonden is. Afwerken met kerstomaatjes en basilicum.

Receptfiche spaghetti carbonara met aubergine


Reacties