Asperges met roerei en garnalen
Ingrediënten (voor 4 personen)
1 kg. asperges
6 eieren
50 gram boter
1,5 dl room
200 gram garnalen
klein bosje peterselie
zout, peper
Bereiding
Asperges schoonmaken, opzetten in koud licht gezouten water en in 18 tot 25 minuten (afhankelijk van de dikte) beetgaar koken. Ondertussen de peterselie schoonmaken, afplukken en fijnhakken.
De eieren loskloppen met de room, zout en peper.
In een pan met hoge rand de boter verhitten en hierin de eierstruif bereiden. let erop dat roerei niet droog mag zijn.
Halverwege de bereidingstijd de garnalen en de gehakte peterselie bij de eierstruif doen.
Asperges goed laten uitlekken, schikken op schaal of borden en roereieren over de asperges verdelen.
Serveren met gebakken krielaardappeltjes of stokbrood en salade.
Ingrediënten (voor 4 personen)
1 kg. asperges
6 eieren
50 gram boter
1,5 dl room
200 gram garnalen
klein bosje peterselie
zout, peper
Bereiding
Asperges schoonmaken, opzetten in koud licht gezouten water en in 18 tot 25 minuten (afhankelijk van de dikte) beetgaar koken. Ondertussen de peterselie schoonmaken, afplukken en fijnhakken.
De eieren loskloppen met de room, zout en peper.
In een pan met hoge rand de boter verhitten en hierin de eierstruif bereiden. let erop dat roerei niet droog mag zijn.
Halverwege de bereidingstijd de garnalen en de gehakte peterselie bij de eierstruif doen.
Asperges goed laten uitlekken, schikken op schaal of borden en roereieren over de asperges verdelen.
Serveren met gebakken krielaardappeltjes of stokbrood en salade.
Reacties