Roerei met gerookte zalm op toast

Roerei met gerookte zalm op toast
Ingrediënten (voor 4 personen)
4 sneetjes volkorenbrood
40 gram boter
1 theelepel mosterd
4 eieren
150 gram gerookte zalm
1 dl room
zout en peper
4 blaadjes ijsbergsla
2 tomaten
1/2 ui
6 stengeltjes bieslook

Bereiding
Boter en mosterd mengen.
Eieren losroeren met room, zout en peper.
Sla wassen en drogen.
Tomaten wassen en in plakjes snijden.
Ui en bieslook versnipperen.
Gerookte zalm in fijne reepjes snijden.
Sneetjes brood roosteren.
Roerei bereiden:
De helft van de boter verhitten en hierin de gerookte zalm en de eierstruif doen en met een houten lepel gaar maar romig roeren.
De toasts besmeren met de rest van de mosterdboter, beleggen met een blaadje sla en 2 plakjes tomaat, bestrooien met gehakte ui.
Daarop roereidoen en bestrooien met versnipperde bieslook.

Reacties