Tilapiafilet gestoomd op groenten met sake-botersaus Snelrecept – microrecept: Groenten (prei, wortel, broccoli en aardappel) stomen è tilapiafilets kruiden en besprenkelen met limoensap , laatste fase mee laten stomen met de groenten. Lichte saus maken van versnipperde ui, sake, geconcentreerde visbouillon, boter en peterselie. Ingrediënten (voor 2 personen) 2 tilapiafilets 1 prei 200 gram wortel 150 gram broccoliroosjes 4 kleine vastkokende aardappels ¼ ui ½ wijnglas sake 2 theelepels geconcentreerde visbouillon (van blokje of bijvoorbeeld visfond van het merk ‘Oscar’) 70 gram boter Enkele takjes peterselie 1 limoen Zout en peper Bereiding Groenten schoonmaken en wassen. Aardappelen schillen, wassen en in partjes snijden. Prei en wortel in gelijkmatige balkjes snijden. De groenten en aardappelen in een stoommand schikken en 15 minutenonder deksel l...