Ingrediënten:
Ui
bleekselderij
venkel
wortel
champignons
witte wijn
visbouillon
room
schelvisfilet
boter
zout en peper
Aardappelen kruimig
boter
zout, peper en nootmuskaat
Bereiding:
Champignons in plakjes snijden, de andere groenten fijnsnijden.
Aardappelen gaar koken of stomen, even drogen (opschudden), pureren met een flinke klont boter en kruiden.
De gepureerde aardappelen laten afkoelen.
De groenten aanstoven in boter, witte wijn en visbouillon toevoegen tot de groenten net onderstaan. Zachtjes laten inkoken, op smaak brengen en afwerken met een scheutje room.
De bakplaat verhitten en er boter op smelten (verhitten).
Vorm van de aardappelpuree platte ronde plakjes en bak ze aan beide zijden.
De visfilets goed droogdeppen met keukenpapier, kruiden en eveneens op de bakplaat bakken (eerst de velkant).
Reacties