Champignons met amandelvulling



Champignons met amandelvulling
Ingrediënten (voor 4 personen)
250 gram champignons
0,5 ui
1 eetlepel fijngehakte peterselie
50 gram boter
zout, peper
2 eetlepels fijngemalen amandelen
2 eetlepels amandelschaafsel

Bereiding
De champignons schoonmaken en de steeltjes wegnemen.
Champignonsteeltjes en ui fijnhakken.
Fijngehakt ui-champignonmengsel in een eetlepel boter aanstoven.
Peterselie en amandelpoeder toevoegen en op smaak brengen met zout en peper.
Oven voorverwarmen op 200 graden.
De rest van de boter smelten en in een platte ovenschaal doen, of in escargotschaaltjes.
De champignons vullen met het bereide mengsel en bestrooien met het amandelschaafsel.
De gevulde champignons in de hete oven plaatsen gedurende 10 minuten.

Reacties