Ingrediënten:
Hamburgers
olijfolie
Chinese kool
wortel
gemsla
cocktailtomaten
Voor de dressing:
mosterd
honing
olijfolie
citroen
sesamolie
frieten (diepvries)
tartaarsaus (Devos Lemmens)
Bereiding:
Chinese kool en gemsla in reepjes snijden, wortel raspen (niet te fijn), cocktailtomaten in partjes snijden.
Dressing maken: mosterd, olie, cietroensap, honing en olijfolie goed door elkaar roeren zodat het een homogene dik vloeibare samenstelling wordt. Afwerken met enkele druppels sesamolie.
Doe de groenten in een slakom en meng met de dressing.
Frieten in de airfryer bakken.
Teppanyaki of bakplaat verhitten en lich inoliën.
Bak de hamburgers op matig hete plaat aan beide zijden. Regelmatig omdraaien en zorg voor de juiste garing en kleur (ongeveer 6 à 7 minuten)
Serveer met een lepeltje tartaarsaus.
Reacties