Kabeljauw, paksoi, paprika's en ui aan tafel gebakken

 



Ingrediënten:

Kabeljauwfilet (stukken van 120 gram)
zout en peper
vloeibare margarine
Shanghai paksoi
paprika's (diverse kleuren)
ui
Verder kruiden en smaakmakers naar keuze (bijvoorbeeld wat sesamolie, citroen, teriyaki, ...)

Bereiding:

De bladeren van de paksoi snijden en apart houden.
De stronken van de paksoi doormidden snijden.
Paprika en ui in niet te kleine stukken snijden.
Verhit de bakplaat, plancha, teppanyaki.
De visfilets goed droogdeppen met keukenpapier en kruiden.
en doe er een kneepje vloeibare margarine op.
Begin met de paksoi stronken te bakken (pas de hitte van de bakplaat aan) en doe er dan de paprika bij, iets later de ui. Regelmatig alles omkeren.
Als de groenten bijna gaar zijn de visfilets op de hete bakplaat bakken en als laatste de paksoi bladeren.
Breng alles op smaak.




Reacties