Ingrediënten:
Lasagne (oven-klaar)
room
yoghurt
ei
ui
knoflook
rode peper
olijfolie
zout
oregano
Vega kruidenmix risotto van Verstegen
Paddenstoelen (champignons, oesterzwam, shiitake, ...
wat spitskool
puntpaprika
Emmentaler geraspt
Buffel mozzarella
verse basilicum
Bereiding:
Paddenstoelen op maat snijden, plakjes en reepjes.
Knoflook versnipperen. Rode peper in kleine blokjes snijden.
Ui versnipperen en op een niet te hoog vuur glazig stoven in olie.
Op hoog vuur de paddenstoelen door de ui roeren en bakken, na twee minuten bakken de knoflook en rode peper toevoegen.
Wat spitskool in flinterdunne sliertjes snijden.
Puntpaprika in kleine reepjes snijden.
Yoghurt, room en ei losroeren met zout, peper en kruidenmix.
Oven verwarmen op 180 graden.
Ovenschaal met olijfolie inwrijven.
Een laagje lasagnebladen op de bodem, daarop wat gebakken paddenstoelen, daarop wat gemalen kaas en wat spitskool en puntpaprika.
Herhaal deze laagvorming twee keer, eindig met lasagne bladen en doe er dan het room - ei - yoghurtmengsel overheen.
Snijd de mozzarella in dunne plakjes en leg die bovenop.
Plaats in de oven voor 20 tot 30 minuten.
Geef er verse basilicumblaadjes bij
Reacties