Stamppot (stoemp) spitskool met braadworst en mosterdsaus

 



Stamppot(stoemp) spitskool met braadworst en mosterdsaus

 

Ingrediënten:

Kruimige aardappel, spitskool, boter, zout,     peper, nootmuskaat, Boursin cuisine, braadworst, bruine basissaus, mosterd, room.

Bereiding

       Aardappelen gaarkoken.

       Spitskool in fijne reepjes snijden en stoven met boter, een klein beetje water, zout, peper en nootmuskaat.

       Aardappelen pureren.

       Mengen met de gestoofde spitskool (zorg dat er niet teveel vocht bij is).

       Enkele eetlepels Boursin cuisine er door mengen en op smaak brengen

Braadworst – mosterdsaus

Bruine basissaus verwarmen met wat room en mosterd. Braadworst aan beide zijden voldoende inprikken met een vork en met een klein beetje braadboter zachtjes bakken, liefst in een gietijzeren pan. Reken zeker 15 minuten op een zacht vuurtje.



Reacties