Aardappelen Macaire
Ingrediënten (voor 4 personen)
1 kg aardappelen (kruimig kokend)
100 gram boter
zout en peper
2 eetlepels paneermeel
Bereiding
De aardappelen in de schil koken, vervolgens pellen en met 75 gram boter, zout en peper fijnprakken.
Oven verwarmen op 200 graden.
Ovenschaal inboteren en hierin de groffe aardappelpuree doen.
Enkele kleine klontjes boter over de aardappelpuree verdelen en bestrooien met paneermeel.
Gedurende 15 tot 20 minuten in de oven plaatsen tot een mooi korstje bekomen wordt.
Ingrediënten (voor 4 personen)
1 kg aardappelen (kruimig kokend)
100 gram boter
zout en peper
2 eetlepels paneermeel
Bereiding
De aardappelen in de schil koken, vervolgens pellen en met 75 gram boter, zout en peper fijnprakken.
Oven verwarmen op 200 graden.
Ovenschaal inboteren en hierin de groffe aardappelpuree doen.
Enkele kleine klontjes boter over de aardappelpuree verdelen en bestrooien met paneermeel.
Gedurende 15 tot 20 minuten in de oven plaatsen tot een mooi korstje bekomen wordt.
Reacties