Pangasius in Seranoham, roomsaus met sake, garnalen en champignons

 




Dit recept kun je ook openen met Recipe Keeper.

Ingrediënten:

Pangasiusfilets
Seranoham
vloeibare braadboter
visbouillon
sake
room
sjalot
champignons
Noordzeegarnalen
peterselie
zout en peper
Roux voor witte sauzen (Maïzena)

Bereiding:

Saus:
Sjalot versnipperen.
Champignons in plakjes of in kwartjes snijden.
Sjalot en champignons aanstoven in boter zonder te kleuren.
Sake en visbouillon toevoegen en iets laten inkoken.
Peterselie fijnhakken.
Room aan de saus toevoegen en weer tot tegen het kookpunt brengen.
De saus licht binden.
Garnalen en peterselie toevoegen, op smaak brengen en warm houden.


De visfilets droogdeppen met keukenpapier, bestrooien met peper.
Wikkel niet te royaal Seranoham rond de filets en bak in hete boter aan beide zijden. 


Reacties