Dit recept kun je ook openen met Recipe Keeper.
Ingrediënten:
Gemengd gehakt
zout, peper, nootmuskaat
ui
witlof
kruimige aardappelen
boter
volle melk
geraspte kaas
Bereiding:
Ui versnipperen
Witlof in repen snijden.
Aardappelen gaar koken, drogen en een smeuïge puree maken met melk, boter, peper en nootmuskaat. Zorg dat de puree niet te droog is, eerder een aardappelmousseline.
Roer geraspte kaas door de aardappelpuree.
In een braadpan een klontje boter verhitten en hierin de versnipperde ui met het gehakt rul bakken.
Voeg de reepjes witlof toe en bak al omscheppend nog enkele minuten mee. Breng op smaak.
Verwarm de oven op 180 graden.
Doe de witlof-gehaktbereiding in een geboterde ovenschaal en verdeel daarover de aardappelpuree.
Plaats 20 tot 30 minuten in de hete oven.
Reacties