Crostini met rauwe ham en druiven
Ingrediënten (voor 4 personen)
4 sneden volkerenrozijnenbrood
2 eetlepels mayonaise
enkele druppels citroensap
6 plakjes rauwe ham
1 takje selderij
12 witte druiven
Bereiding
De sneetjes brood ontkorsten en licht roosteren.
Mayonaise mengen met wat citroensap.
Selderij wassen en de blaadjes in reepjes snijden.
Druiven wassen, in twee snijden en pitten verwijderen.
Ham in niet te smalle reepjes snijden.
De geroosterde sneetjes brood licht insmeren met de mayonaise.
Daarop de reepjes ham, de blaadjes selderij en de druiven schikken.
Ingrediënten (voor 4 personen)
4 sneden volkerenrozijnenbrood
2 eetlepels mayonaise
enkele druppels citroensap
6 plakjes rauwe ham
1 takje selderij
12 witte druiven
Bereiding
De sneetjes brood ontkorsten en licht roosteren.
Mayonaise mengen met wat citroensap.
Selderij wassen en de blaadjes in reepjes snijden.
Druiven wassen, in twee snijden en pitten verwijderen.
Ham in niet te smalle reepjes snijden.
De geroosterde sneetjes brood licht insmeren met de mayonaise.
Daarop de reepjes ham, de blaadjes selderij en de druiven schikken.
Reacties