Knolselderij in papillote



Knolselderij in papillote
Ingrediënten (voor 4 personen)
1 kleine knolselderij (netto ongeveer 700 gram)
125 ml crème fraîche
125 ml droge witte wijn
2 volle theelepels grove mosterd
Bakpapier

Bereiding
Knolselderij schoonmaken, wassen en in dunne staafjes van 5 cm lengte en 3 mm dikte snijden.
Crème fraîche, mosterd en witte wijn mengen met de staafjes knolselderij.
4 stukken bakpapier van ongeveer 38 cm bij 17 cm klaarleggen.
De gemengde knolselderij in het midden van de 4 velletjes bakpapier schikken.
Maak hiervan goed dichtgevouwen pakketjes en leg ze op een bakplaat.
Oven voorverwarmen op 200 graden.
Plaats gedurende 40 tot 45 minuten in de oven.

Dit gerecht bevat per portie ongeveer: 180 kcal, 4 gram eiwit, 11 gram vet waarvan 6 gram verzadigd vet, 10 gram koolhydraten en 8 gram vezel.

Reacties