Hoorntjes van rauwe ham met guacamole

Hoorntjes van rauwe ham met guacamole
Ingrediënten (voor 4 personen)
4 mooie plakjes rauwe ham
3 avocado's
1 limoen
4 blaadjes eikenbladsla
2 tamarillo's
1 rood chilipepertje
1 ui
1 tomaat
1 citroen
2 blaadjes verse koriander
zout en peper

Bereiding
Alle groenten wassen en schoonmaken..
2 avocado's doormidden snijden tot op de pit, deze verwijderen en vruchtvlees met een lepel uithalen.
Het vruchtvlees van de 1 avocado's fijnmaken met een vork of in een keukenmachine, mengen met citroensap.
Pepertje van zaadlijst en zaadjes ontdoen en in zeer fijne brunoise (piepkleine blokjes) snijden.
Ui versnipperen.
Korianderblaadjes fijnhakken.
Tomaat van zaadjes ontdoen en in kleine blokjes snijden.
Avocadopuree, chilipeper, zout, peper, tomaat, koriander mengen (= guacamole)
Overblijvende avocado schillen, doormidden snijden om van de pit te ontdoen en in dunne plakjes snijden.
Tamarillo's in dunnen plakjes snijden en samen met de plakjes avocado besprenkelen met limoensap.
Eikenbladsla op bordjes schikken.
Hamplakjes tot hoorntjes rollen en opvullen met de guacamole.
Schik de gevulde hoorntjes op de sla en werk af met de plakjes tamarillo en avocado.

Reacties