Tonijn op de wijze van Toledo

Tonijn op de wijze van Toledo
Ingrediënten (voor 4 personen)
Pilawrijst voor 4 personen
600 gram verse tonijn
50 gram bloem
1 doosje tomato frito (Heinz)
250 gram champignons
1 groene paprika
1 teentje knoflook
4 eetlepels olijfolie
zout en peper

Bereiding
Pilawrijst bereiden.
Champignons schoonmaken en in plakjes snijden.
Paprika wassen, van zaadlijst ontdoen en in blokjes snijden.
Knoflook persen of versnipperen.
De vis bestrooien met zout en peper en door de bloem halen.
Bak de stukken tonijn in de olie aan weerszijden gaar en bruin.
Haal de vis uit de pan en houd warm.
Champignons, knoflook en paprika in de zelfde olie bakken.
Bevochtigen met de tomato frito en alles goed verhitten.
Serveer de vis, saus met garnituur en pilawrijst apart.

Reacties