Ingrediënten:
Tortilla's (Santa Maria)
Olijfolie
rundergehakt
kidneybeans (blik)
sjalotten
tomaten
rode peper.
rode paprika
zout, peper, koriander, knoflook, paprika, kerrie
Geraspte kaas
Hoeveelheden van de ingrediënten bepaal je als kok - maker van het gerecht zelf. Laat vooral je eigen voorkeur en smaak de hoeveelheden en verhoudingen bepalen. Verder natuurlijk ook het aantal porties en de uitgebreidheid van het menu of eetmoment.
Bereiding:
Sjalotten, rode peper en knoflook versnipperen.
Tomaten pellen, in vier snijden en zaadlijsten verwijderen.
Rode paprika met dunschiller pellen, zaadlijst verwijderen en in blokjes snijden.
Sjalotten met het rundergehakt bakken in hete olijfolie.
Tomaten, paprika, rode peper, knoflook en specerijen toevoegen en zachtjes laten sudderen tot de tomaten een beetje opgelost zijn.
Uitgelekte kidneybeans toevoegen en nog even laten sudderen.
Op smaak brengen.
Oven voorverwarmen op 175 graden.
Ovenschaal inboteren.
Tortilla's vullen met de bereiding en een beetje geraspte kaas.
In de ovenschaal schikken en de rest van de bereiding en de geraspte kaas er op doen.
15 minuten in de hete oven plaatsen.
Reacties