Kabeljauw met groenten in tomatensaus uit de oven

 


Dit recept kun je ook openen met Recipe Keeper

Ingrediënten:

Kabeljauwfilets
ui
wortel
courgette
aubergine
champignons
olijfolie
boter
witte wijn 
visbouillon
Tomato frito
zout, peper
gerookt paprikapoeder
Bertolli olijfoliespray
Noordzeegarnalen

Bereiding:

Ui versnipperen,.
Wortel, courgette en aubergine in kleine gelijkmatige blokjes snijden.
Champignons in vier snijden.
Groenten aanfruiten in een braadpan, enkele minuten op een zacht vuurtje laten staan, regelmatig omroeren.
Witte wijn en een blokje visbouillon toevoegen en aan de kook brengen. Tomato frito toevoegen en enkele minuten zachtjes laten sudderen. De groenten moeten nog licht knapperig blijven.
Oven verwarmen op 180 graden.
Deze gevulde tomaten-vissaus overbrengen in een geboterde ovenschaal.
De kabeljauwfilets droogdeppen en kruiden met zout, peper en gerookt paprikapoeder
Leg de kabeljauwfilets op de gevulde saus en sproei er wat olijfolie overheen.
Plaats 15 minuten in de hete oven.
Uit de oven lepel je de Noordzeegarnalen rond de visfilets.




Reacties