Dit recept kun je ook openen met Recipe Keeper
Ingrediënten:
Bladerdeeg (rol van 250 gram)
100 gram jonge spinazie
100 gram ricotta
zout en peper
1 ei
1,5 dl room
100 gram geraspte pittige kaas
Bereiding:
Muffinvorm invetten.
Oven verwarmen op 200 graden.
Spinazie wassen en kort op hoog vuur laten slinken.
Spinazie goed laten uitlekken en met een lepel in een vergiet het laatste vocht er goed uitduwen.
Spinazie mengen met ricotta en zout en peper.
Bladerdeeg gelijkmatig verdelen over de muffinvorm.
Spinazie verdelen over de muffinvorm.
Bestrooien met geraspte kaas.
Room met het ei loskloppen en doe op iedere muffin 2 tot 3 eetlepels van dit beslag.
Vouw voor iedere uitsparing het overhangende bladerdeeg wat naar binnen.
Plaats in de oven gedurende 20 tot 30 minuten.
Reacties