Saucijzenbroodjes (snelle versie)

 



Dit recept kun je ook openen met Recipe Keeper

Met de snelle versie bedoel ik hier dat er weinig aandacht is gegeven aan het juist afmeten en afpassen van het deeg en de gevormde gehaktrolletjes. Ze zijn op deze manier niet geschikt om in de etalage van de patissier te liggen :))

Toch vind ik ze er wel aantrekkelijk uitzien.

Ingrediënten (7 stuks):

1 rol bladerdeeg Tante Fanny

300 gram gemengd gehakt

1 ei

35 gram paneermeel

zout en peper


Bereiding:

Ei loskloppen.

Gehakt mengen met zout, peper, de helft van het losgeklopte ei en paneermeel.

Bladerdeeg in 14 gelijke plakjes verdelen.

Maak 7 gehaktrolletjes en leg die op 7 plakken bladerdeeg.

Gebruik de resterende bladerdeegplakjes om af te dekken.

Schik op een bakplaat met bakpapier.

Zet de oven aan op 200 graden.

Strijk de gevormde broodjes af met het resterende losgeklopte ei.

Plaats 20 minuten in de oven.


Reacties