Roti met spitskool en kip

 


Dit recept kun je ook openen met Recipe keeper.

Ingrediënten:

Roti (uit diepvriesvak van toko)
ui
spitskool
kipstukjes
arachideolie
tomaat
kerrie
kurkuma
5 spices
gemberpoeder
koriander
eieren
Kippenbouillon

Bereiding:

Ui fijn snijden.
Spitskool in kleine reepjes snijden.
Kipstukjes droogdeppen en bakken in hete olie.
Ui en spitskool toevoegen en goed omroeren.
Specerijen er door roeren en op een niet te hoog vuur, regelmatig omroerend bakken.
Tomaat in stukken snijden.
Eieren hard koken en direct 'schrikken' en pellen.
Kippenbouillon en tomaat toevoegen maar zorg er voor dat de bereiding smeuïg en niet te nat is.
Intussen de roti verwarmen, dat kan in een grote koekenpan of in de magnetron, in een stoomoven of ingepakt in aluminiumfolie in oven of airfryer.


Reacties