Exotische vruchtencoupe

Exotische vruchtencoupe
Ingrediënten (voor 4 personen)
2 bananen
1 mango
6 passievruchten
2 kiwi's
2 mandarijntjes
2 dl slagroom
25 gram vanillesuiker

Bereiding
Mango schillen, vruchtvlees van de pit snijden.
4 passievruchten doorsnijden en de vruchtvlees met pitten uithalen.
Bananen pellen.
Banaan, mango en passievrucht met staafmixer of in een keukenmachine tot mousse maken.
Slagroom met vanillesuiker 3/4 opslaan.
De vruchtenmousse met de slagroom mengen.
Mandarijnen in partjes verdelen.
Kiwi's schillen en in blokjes snijden.
Kiwi en mandarijn over 4 dessertcoupes verdelen en daarop de vruchten-roommousse doen.
Van de 2 overgebleven passievruchten, het vruchtvlees (met pitten) over de coupes verdelen als afwerking.

Dit gerecht bevat per portie ongeveer:

300 kcal, 3 gram eiwit, 16 gram vet waarvan 9 gram verzadigd vet, 34 gram koolhydraten en 4 gram vezel.

Reacties