Tomaat Antiboise

Tomaat Antiboise
Ingrediënten (voor 4 personen)
200 gram tonijn (in olie)
4 grote tomaten
50 gram zachte boter
3 eetlepels olijfolie
selderijzout en peper
1 kleine kropsla
2 hardgekookte eieren
2 eetlepels kappertjes

Bereiding
Tonijn met de boter en zout en peper fijnprakken met een vork.
Olijfolie erdoor roeren zodat men een dikke romige vismousse bekomt.
Tomaten wassen, kern verwijderen en hoedje afsnijden.
Haal de tomaten leeg met behulp van een theelepeltje.
Bestrooi de binnenkant van de tomaten met zout en laat ze gedurende 15 minuten omgekeerd op keukenpapier staan zoadat het vruchtvlees overtollig vocht verliest.
Kropsla wassen, drogen en over 4 bordjes verdelen.
De tomaten vullen met de tonijncrème, het hoedje erop schikken en op de borden zetten.
Werk af met kappertjes en partjes hardgekookt ei.

Reacties