Pittig gepaneerde kalfssteak met ananas
Ingrediënten (voor 4 personen)
4 kalfssteaks à 150 gram
2 eetlepels mosterd
4 eetlepels paneermeel
25 gram fijngeraspte pittige kaas
zout, cayennepeper en nootmuskaat
50 gram boter
4 plakken ananas
Ingrediënten (voor 4 personen)
4 kalfssteaks à 150 gram
2 eetlepels mosterd
4 eetlepels paneermeel
25 gram fijngeraspte pittige kaas
zout, cayennepeper en nootmuskaat
50 gram boter
4 plakken ananas
Bereiding
Paneermeel mengen met geraspte kaas, zout, cayennepeper en nootmuskaat.
De kalfssteaks aan beide zijden goed insmeren met mosterd en dan door het gemengde paneermeel halen.
Boter verhitten en hierin de steaks mooi bruin en gaar bakken aan beide zijden.
Ananas laten uitlekken en droogdeppen met keukenpapier.
De ananasplakken in de braadboter van het vlees aan beide zijden even bakken.
Het vlees opdienen met erop een plak ananas.
Serveer met gebakken aardappeltjes en een lichte mosterdsaus.
Reacties