Pyreneeënham met meloen, verse vijgen en banyuls
Ingrediënten (voor 4 personen)
8 plakjes pyreneeënham (ongeveer 250 gram)
1 meloen
4 verse vijgen
4 glaasjes banyuls
Bereiding
Meloen in 4 snijden, pitten verwijderen.
Vruchtvlees lossnijden en in de kwarten schil op de borden schikken.
Vijgen wassen, kruisgewijs insnijden en openzetten.
De plakken ham op de borden schikken.
Serveren met een portglaasje lichtgekoelde Banyuls.
Ingrediënten (voor 4 personen)
8 plakjes pyreneeënham (ongeveer 250 gram)
1 meloen
4 verse vijgen
4 glaasjes banyuls
Bereiding
Meloen in 4 snijden, pitten verwijderen.
Vruchtvlees lossnijden en in de kwarten schil op de borden schikken.
Vijgen wassen, kruisgewijs insnijden en openzetten.
De plakken ham op de borden schikken.
Serveren met een portglaasje lichtgekoelde Banyuls.
Reacties