Kipcurry met chutney
Ingrediënten (voor 4 personen)
4 kipfilets
50 gram boter
1 ui
1 eetlepel kerriepoeder
2 eetlepels bloem
1 sprietje sereh (citroengras)
2 dl kokosmelk of 50 gram santen
zout en peper
3 eetlepels mangochutney
Ingrediënten (voor 4 personen)
4 kipfilets
50 gram boter
1 ui
1 eetlepel kerriepoeder
2 eetlepels bloem
1 sprietje sereh (citroengras)
2 dl kokosmelk of 50 gram santen
zout en peper
3 eetlepels mangochutney
Bereiding
Ui fijn versnipperen.
Kipfilets in reepjes snijden.
Ui en kipreepjes bakken in hete boter, bestrooien met kerriepoeder en bloem.
Op een zacht vuurtje goed mengen en laten drogen.
Bouillon en kokosmelk en sereh toevoegen en gedurende 10 minuten zachtjes laten sudderen.
Mangochutney toevoegen en op smaak brengen met zout en peper.
Serveer met pilawrijst of kerrierijst met noten en zuidvruchten.
Reacties