Toost met geitenkaas en perzik
Ingrediënten (voor 4 personen)
4 sneetjes wit casinobrood
2 perziken
250 gram geitenkaas
4 eetlepels suiker
4 eetlepels bosvruchtensaus
enkele bramen of rode bessen om te garneren
Bereiding
Casinobrood ontkorsten en roosteren.
Perziken pellen en halveren.
Geitenkaas verdelen in 4 porties.
Beleg de geroosterde sneetjes casinobrood met de geitenkaas en schik daarop de halve perziken.
Strooi suiker over de perziken en laat onder de ovengrill de perzik-geitenkaastoosten glaceren.
Schik op dessertbordjes en werk af met de saus en de zomervruchtjes.
Ingrediënten (voor 4 personen)
4 sneetjes wit casinobrood
2 perziken
250 gram geitenkaas
4 eetlepels suiker
4 eetlepels bosvruchtensaus
enkele bramen of rode bessen om te garneren
Bereiding
Casinobrood ontkorsten en roosteren.
Perziken pellen en halveren.
Geitenkaas verdelen in 4 porties.
Beleg de geroosterde sneetjes casinobrood met de geitenkaas en schik daarop de halve perziken.
Strooi suiker over de perziken en laat onder de ovengrill de perzik-geitenkaastoosten glaceren.
Schik op dessertbordjes en werk af met de saus en de zomervruchtjes.
Reacties