Ananas met pistache en amarettocrème
(ingrediënten (voor 4 personen)
4 schijven ananas
20 gram boter
1 eetlepel kristalsuiker
75 gram gepelde pistachenoten
4 eetlepels Mascarpone
2 eetlepels vloeibare honing
1/2 likeurglaasje Amaretto
Bereiding
Ananasschijven droogdeppen met keukenpapier.
Mascarpone mengen met honing en Amaretto.
Pistachenoten grof hakken.
In koekenpan boter smelten en de suiker toevoegen.
De ananasschijven hierin licht carameliseren aan beide zijden. De gecarameliseerde ananasschijven op warme borden schikken.
De gehakte pistachenoten kort carameliseren in de resterende karamel.
De ananasschijven bedekken met de amarettocreme en hierop de warme krokante pistachenoten strooien.
(ingrediënten (voor 4 personen)
4 schijven ananas
20 gram boter
1 eetlepel kristalsuiker
75 gram gepelde pistachenoten
4 eetlepels Mascarpone
2 eetlepels vloeibare honing
1/2 likeurglaasje Amaretto
Bereiding
Ananasschijven droogdeppen met keukenpapier.
Mascarpone mengen met honing en Amaretto.
Pistachenoten grof hakken.
In koekenpan boter smelten en de suiker toevoegen.
De ananasschijven hierin licht carameliseren aan beide zijden. De gecarameliseerde ananasschijven op warme borden schikken.
De gehakte pistachenoten kort carameliseren in de resterende karamel.
De ananasschijven bedekken met de amarettocreme en hierop de warme krokante pistachenoten strooien.
Reacties