gebakken roodbaarsfilet met Noordzeegarnalen

Gebakken roodbaarsfilet met Noordzeegarnalen
Ingrediënten (voor 4 personen)
600 gram roodbaarsfilet
zeezout country herbs (Fair Trade)
peper
1 citroen
200 gram grijze garnalen (gepeld)
100 gram boter
100 gram bloem
klein bosje peterselie


Bereiding
Bloem mengen met gemalen witte peper en zeezout.
Peterselieblaadjes afplukken, fijnhakken en een beetje droogdeppen.
De visfilets door de bloem halen en in de hete boter aan beide zijden gaar bakken en een mooi korstje laten vormen.
Citroen doorsnijden en pitten verwijderen.
De roodbaarsfilets uit de pan nemen en warm houden.
De boter opnieuw verhitten, de garnalen even opbakken, citroen uitknijpen boven de garnalen; gehakte peterselie toevoegen.
Het geheel even goed doorverhitten en over de roodbaarsfilet doen.
Serveer met gekookte aardappeltjes

Reacties