Chocolademousse met Tia Maria
Ingrediënten (voor 4 personen)
150 gram chocoladegallets van Callebout
1/4 kopje sterke koffie
3 dl. room
60 gram fijne kristalsuiker
1/2 borrelglaasje Tia Maria
Witte chocoladeschilfers of geschaafde amandelen om af te werken.
Bereiding
Slagroom met de helft van de suiker opkloppen. Chocoladegallets met koffie en de rest van de suiker op zacht vuurtje of in de magnetron op half vermogen laten smelten terwijl men goed roert.
De gesmolten chocolade enigszins laten afkoelen.
De slagroom door de gesmolten (afgekoelde) chocolade spatelen.
Tia Maria toevoegen.
De chocolademousse in dessertschaaltjes doen en in de koelkast gedurende minstens 1 uur laten opstijven.
Voor het opdienen witte chocoladeschilfers op de mousse strooien of geroosterd amandelschaafsel
Ingrediënten (voor 4 personen)
150 gram chocoladegallets van Callebout
1/4 kopje sterke koffie
3 dl. room
60 gram fijne kristalsuiker
1/2 borrelglaasje Tia Maria
Witte chocoladeschilfers of geschaafde amandelen om af te werken.
Bereiding
Slagroom met de helft van de suiker opkloppen. Chocoladegallets met koffie en de rest van de suiker op zacht vuurtje of in de magnetron op half vermogen laten smelten terwijl men goed roert.
De gesmolten chocolade enigszins laten afkoelen.
De slagroom door de gesmolten (afgekoelde) chocolade spatelen.
Tia Maria toevoegen.
De chocolademousse in dessertschaaltjes doen en in de koelkast gedurende minstens 1 uur laten opstijven.
Voor het opdienen witte chocoladeschilfers op de mousse strooien of geroosterd amandelschaafsel
Reacties