Gevulde eieren
Ingrediënten (voor 4 personen)
4 eieren hardgekookt
40 gram boter
4 ansjovisfilets
enkele druppels tabasco
2nkele druppels worshestershiresaus
2 gevulde groene olijven
enkele blaadjes kropsla
2 tomaten
200 gram groentemacedoine (uitlekgewicht)
2 eetlepels mayonaise
Ingrediënten (voor 4 personen)
4 eieren hardgekookt
40 gram boter
4 ansjovisfilets
enkele druppels tabasco
2nkele druppels worshestershiresaus
2 gevulde groene olijven
enkele blaadjes kropsla
2 tomaten
200 gram groentemacedoine (uitlekgewicht)
2 eetlepels mayonaise
Bereiding
Kropsla wassen en drogen, over 4 kleine borden verdelen.
Tomaten wassen en in plakjes snijden.
Olijven in plakjes snijden.
Groentemacedoine goed laten uitlekken en met de mayonaise mengen.
Ansjovisfilets heel fijn hakken met een mes of in een vijzel of keukenmachine pureren.
Eieren pellen en overlangs doormidden snijden.
De dooiers uithalen en mengen met boter, op smaak brengen met worshestershiresaus en tabasco.
Met behulp van een spuitzak met gekartelde spuitmond het eidooiermengsel in de eiwitten spuiten, daarop een plakje olijf schikken.
Schik op de sla op ieder bord 2 halve eieren, groentemacedoine en plakjes tomaat
Reacties