Ananas met elixir en vanilleroom
Ingrediënten (voor 4 personen)
8 schijven ananas
3 dl vanillevla
1/2 bekertje crème fraîche
2 eetlepels suiker
1 klein borrelglaasje Elixir d'anvers
100 gram geschaafde amandelen
Indien verkrijgbaar, 4 gesuikerde vioolblaadjes voor de afwerking
Bereiding
Ananas laten uitlekken en enigszins droogdeppen.
Crème fraîche losroeren met Elixir d'anvers en suiker en mengen met de vanillevla.
Ananas op dessertbordjes schikken en oversausen met de geparfumeerde vanilleroom.
De geschaafde amandelen in een hete pan zonder vetstof licht bruin laten worden (goed schudden met de pan).
De dessertbordjes afwerken met de geschaafde amandelen en eventueel een gesuikerd vioolblaadje
Ingrediënten (voor 4 personen)
8 schijven ananas
3 dl vanillevla
1/2 bekertje crème fraîche
2 eetlepels suiker
1 klein borrelglaasje Elixir d'anvers
100 gram geschaafde amandelen
Indien verkrijgbaar, 4 gesuikerde vioolblaadjes voor de afwerking
Bereiding
Ananas laten uitlekken en enigszins droogdeppen.
Crème fraîche losroeren met Elixir d'anvers en suiker en mengen met de vanillevla.
Ananas op dessertbordjes schikken en oversausen met de geparfumeerde vanilleroom.
De geschaafde amandelen in een hete pan zonder vetstof licht bruin laten worden (goed schudden met de pan).
De dessertbordjes afwerken met de geschaafde amandelen en eventueel een gesuikerd vioolblaadje
Reacties