Ingrediënten voor 4 personen
4 plakken brikdeeg
4 plakken knolselderij van 1 cm
1 goudrenet
1 witte beuling
1 zwarte beuling
2 eetlepels suiker
1 theelepel kaneel
1 ei
Bereiding
Knolselderij blancheren of stomen (mag zeker niet meer dan beetgaar zijn) en laten afkoelen.
Beulingen in plakjes van 1 cm snijden en kort bakken aan beide zijden.
Goudrenet in partjes snijden.
Suiker en kaneelpoeder mengen.
Brikdeeg openleggen, daarop een plak knolselderij, 4 plakjes beuling, 2 partjes appel en bestrooien met kaneelsuiker.
Ei losroeren en de plakken deeg hiermee helemaal instrijken.
Oven voorverwarmen op 200 graden.
De deegpakketjes goed dichtvouwen en op een bakplaat met ovenpapier schikken.
In de warme oven plaatsen gedurende 10 minuten.
Warm serveren.
Dit gerecht bevat per portie ongeveer:
295 kcal, 12 gram eiwit, 21 gram vet waarvan 7 gram verzadigd vet, 17 gram koolhydraten en 3 gram vezel.
Reacties