Kwark-amandeldessert met bosvruchten
Ingrediënten (voor 4 personen)
300 gram volle kwark
4 eetlepels amandelpoeder
6 eetlepels vloeibare honing
185 gram bosvruchten op siroop (uitlekgewicht)
2 eetlepels suiker
Bereiding
Kwark, amandelpoeder en honing goed mengen met een garde.
De bosvruchten laten uitlekken.
Het vocht van de vruchten met twee eetlepels suiker laten inkoken tot stroperige consistentie.
De uitgelekte bosvruchten in dessertschaaltjes doen en daarop het kwarkmengsel.
Een eetlepel afgekoelde siroop op het kwarkdessert doen.
Ingrediënten (voor 4 personen)
300 gram volle kwark
4 eetlepels amandelpoeder
6 eetlepels vloeibare honing
185 gram bosvruchten op siroop (uitlekgewicht)
2 eetlepels suiker
Bereiding
Kwark, amandelpoeder en honing goed mengen met een garde.
De bosvruchten laten uitlekken.
Het vocht van de vruchten met twee eetlepels suiker laten inkoken tot stroperige consistentie.
De uitgelekte bosvruchten in dessertschaaltjes doen en daarop het kwarkmengsel.
Een eetlepel afgekoelde siroop op het kwarkdessert doen.
Reacties