Sauce Dijonaise
Ingrediënten (voor 4 personen)
2.5dl kalfsfond
2 eetlepels mosterd van Dijon
25 gram boter
zout en peper
Bereiding
De pan waar het vlees in gebakken is ontdoen van braadvet en afblussen met de kalfsfond.
Mosterd erdoor roeren en even laten doorkoken.
De boter in kleine stujes verdelen en door de saus schudden zonder deze te laten koken, hierdoor gaat de saus lichtjes binden.
Op smaak brengen met zout en peper.
Deze saus wordt vaak gegeven bij lams- en schapenvlees.
Ingrediënten (voor 4 personen)
2.5dl kalfsfond
2 eetlepels mosterd van Dijon
25 gram boter
zout en peper
Bereiding
De pan waar het vlees in gebakken is ontdoen van braadvet en afblussen met de kalfsfond.
Mosterd erdoor roeren en even laten doorkoken.
De boter in kleine stujes verdelen en door de saus schudden zonder deze te laten koken, hierdoor gaat de saus lichtjes binden.
Op smaak brengen met zout en peper.
Deze saus wordt vaak gegeven bij lams- en schapenvlees.
Reacties