Roodbaars in krokante aardappelkorst

Roodbaars in krokante aardappelkorst
Ingrediënten (voor 4 personen)
600 gram roodbaarsfilet
70 gram boter (Bertolli)
300 gram aardappels (kruimig)
zout
witte peper
knoflookpoeder

Bereiding
De gewassen aardappelen in flinterdunne plakjes snijden m.b.v. keukenmachine, kaasschaaf of dunschiller. Deze aardappelplakjes niet meer wassen.
Ovengrill voorverwarmen.
De roodbaarsfilet in een ingeboterde braadslede schikken en bestrooien met de kruiden.
De aardappelschijfjes op de visfilets schikken.
Boter apart laten smelten en dit over de aardappelschijfjes doen.
Zet de braadslede 2 minuten op een groot vuur zodat de vis aan de onderkant begint te bakken.
De braadslede onder de ovengrill plaatsen en alzo de vis gaar en de aardappelschijfjes bruin krokant laten bakken.

Reacties