Waldorfsalade met gebakken geitenkaasje en Gandaham

Waldorfsalade met gebakken geitenkaasje en Gandaham
Ingrediënten (voor 4 personen)
1 kleine krop krulandijvie
200 gram knolselderij
1 zachtzure appel
2 eetlepels mayonaise
4 gepaneerde geitenkaasjes (Chèvre Chaud)
4 plakken Gandaham (of Parmaham of serrano)
12 halve walnoten
3 eetlepels notenolie
2 eetlepels balsamico-azijn
1 eetlepel vloeibare honing

Bereiding
Sla wassen en goed drogen.
Knolselderij fijn raspen.
Appel schillen, van klokhuis ontdoen en in fijne blokjes snijden.
Geraspte knolselderij en appel mengen met mayonaise.
Dressing maken door olie, azijn en honing goed te mengen.
Sla op de borden schikken en besprenkelen met de dressing.
Knolselderij in het midden schikken.
Geitenkaasjes bakken in koekenpan.
Gandaham, geitenkaasjes en walnoten op de borden schikken.


Dit gerecht bevat per portie ongeveer:

468 kcal, 13 gram eiwit, 41 gram vet waarvan 9 gram verzadigd vet, 11 gram koolhydraten en 6 gram vezel.

Reacties